torstai 11. joulukuuta 2014

Halloween 2014

Tuosta aiemmasta mieleeni tulikin tämänvuotinen Halloween, jolloin sain maalata oman naamani lisäksi ystäväni lärvin ja sitähän me suunnittelimme pitkään ja hartaasti. Oman hahmon testivedoksia tuli kokeiltua ehkä miljoona, Titan maskia jokusen kerran.



Ensimmäinen koevedos omasta maskista, hahmona siis Billy the puppet Saw-leffoista. Ensimmäisestä innostuen näitä meikkejä tuli tehtyä jokunen..






Oma naamiaishahmoidea oli selvä jo melkein alusta lähtien, mutta Titta kaipasi hieman ideointiapua ja alunperin suunnittelimme hänelle sopivaksi hahmoksi Chuckyn morsiamen Tiffanyn. Myöhemmin totesimme, että hiusten vaalentaminen ei ehkä onnistuisi niin nopealla aikataululla ja peruukissa tulisi vain tuskanhiki. Ehkäpä ensi vuonna sitten..



Koska en ollut ikinä aiemmin tehnyt minkäänlaisia kallomeikkejä, omaa naamaa piti testata useaan otteeseen. 


Saatoin olla ehkä hiukan natsi, pistin Titan juomaan kaljaa pillin kanssa, ettei meikki suttaantuisi. Kokonaisuudessa meidän molempien meikkeihin meni aikaa noin 3-4 tuntia, pisin aika taisi mennä dimujen liimaamiseen ja mallaamiseen oikeille kohdille. Loppupeleissä innostuimme liimailemaan tekokiviä jokapuolelle, ja loppupeleissä niitä löytyi myös selästä ristin muodossa.







Oli kyllä mahtikemut ja ens vuonna uusiks!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti